Taxi Arboga-Kungsör

Taxi Arboga-Kungsör är ett aktiebolag som ägs till lika delar av 15 åkare. Vi har två anställda telefonister och ett antal erfarna extrachaufförer som framförallt kör kvällar och helger.

 

Vi rullar dygnet runt, året runt

Åkarnas fordon är schemalagda så att det alltid finns taxibilar i tjänst i Arboga och Kungsör - oavsett tid på dygnet och dag på året. Vi rullar dygnet runt, året runt.

 

Specialfordon för handikappade

Fordonsflottan idag består av tio personbilar och fem specialinredda bussar med flexibel inredning för att kunna ta upp till åtta sittande i säten eller tre rullstolar - eller en kombination av säten och rullstolar. Alla bussar medför också en godkänd bärstol för att kunna bära handikappade upp- och nerför trappor.

 

Ny telefonväxel våren 2008

Under april 2008 togs en helt ny telefonväxel i bruk. Den ger oss helt nya möjligheter att hantera telefonköer. Den 1 maj ökade vi dessutom ut telefonisttiderna under helger. Både för att avlasta chaufförerna och för att öka servicen. Vi hoppas att du som kund hos oss ska uppleva ett bättre omhändertagande efter genomförandet av de två nyheterna.

© Ulf Daunfelt AB

Här finns vi

Taxi Arboga-Kungsör AB

Kapellgatan 2

732 30 Arboga

 

Telefon Arboga:

0589-610 100

 

Telefon Kungsör:

0227-100 73

 

Kontaktperson:

Rolf Andersson

 

Organisationsnummer: 556360-3090

 

Taxi Arboga-Kungsör AB innehar F-skattebevis